Termeni si Conditii

Termenii Boing.ro, Furnizor, site, compania reprezinta S.C. Arawen Serv S.R.L. si serviciile sale oferite prin acest site.

Termenul Utilizator reprezinta orice persoana fizica si/sau juridica cu capacitate de exercitiu deplina care acceseaza acceseaza si foloseste site-ul www.boing.ro, indiferent de motiv.

Anunt - oferta publica lansata de un utilizator cu scopul de a fi publicata pe site-ul Boing.ro cu privire la vanzarea de vehicule sau produse conexe.

Folosirea site-ului www.boing.ro implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.

Folosirea site-ului www.boing.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

S.C. Arawen Serv S.R.L. si rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

Anuntul va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Boing.ro, care sa contina: datele reale de contact ale utilizatorului; descrierea reala a vehiculului care face obiectul anuntului; datele tehnice reale ale vehiculului; pretul de vanzare.

Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in anunt si/sau comunicate furnizorului.

Drepturi si Obligatii furnizor

Furnizorul se obliga sa publice toate anunturile transmise de catre utilizatori prin intermediul Paginii Boing.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Paginii Boing.ro sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in anunt de catre utilizator si datele publicate pe site de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre utilizatori care se datoreaza faptului ca operatorii furnizorului au modificat partial anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Boing.ro.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile sau prevederile legale.

Furnizorul nu permite publicarea mai multor anunturi pentru acelasi vehicul pe Boing.ro. Prin urmare, Furnizorul va avea dreptul de a sterge anunturile pentru acelasi vehicul, publicate de doua sau mai multe ori.

Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in anunturi.

Drepturi si obligatii utilizator

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a vehiculului ce face obiectul anuntului si ca nu incalca drepturile furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Un anunt este valabil pentru un singur vehicul. Nu sunt admise spre publicare anunturi care fac referire la mai multe vehicule.

Nu sunt admise spre publicare anunturi incadrate in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului.

Nu pot fi publicate anunturi cu date evident false (inclusiv cele privind specificatiile tehnice ale produsului oferit spre vanzare), anunturi cu caracter publicitar sau care nu au ca obiect oferte de vanzare privind vehicule sau produse conexe.

Nu sunt admise spre publicare anunturi: care au pozele neclare; care au poze rotite; cu poze care contin in prim plan persoane; care contin poze cu stersaturi; care contin poze cu inscrisuri (altele in afara de data inscrisa de aparatul de fotografiat) sau diferite insemne ori au aplicate sigle, marci sau alte insemne care ar putea incalca drepturi de proprietate intelectuala a unor terti; care contin poze care nu prezinta produsul ce face obiectul anuntului.

In cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia de pe Boing.ro, utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail sau/si prin postare prin intermediul site-ului Boing.ro despre motivul refuzului.

In cazul in care utilizatorul publica in mod repetat anuntul fara a remedia problemele semnalate, furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorului la site in vederea postarii de noi anunturi sau administrarii anunturilor existente.